Hoe om te gaan met perfectionisme (engelstalig)

Studieduur: 2 uur
Certificaat na examen: Ja

Hoe om te gaan met perfectionisme

Inleiding

In deze training “Hoe om te gaan met perfectionisme” leer je tevreden te zijn met wie je echt bent. Dit klinkt heel makkelijk, maar om tevreden te zijn met jezelf, moet je eerst ontdekken wie je nou eigenlijk bent en wat je sterke kanten en ontwikkelpunten zijn.

Veel te veel mensen proberen iemand te zijn wie ze niet echt zijn. Dag in dag uit doen ze hun best om een ideaal na te streven waar ze eigenlijk niet voor gemaakt zijn. Dit maakt ze ongelukkig, vermoeid en hopeloos. Er ontbreekt altijd wat. Ze voelen zich incompleet, gebrekkig en zwak. Herken jij je in deze omschrijving? Heb jij ook het idee dat je iemand anders moet zijn dan wie je eigenlijk bent? Dan is deze training zeker iets voor jou!

Niemand is volmaakt, dus ook jij niet. Leer om te gaan met je eigen onvolmaaktheid en stop met je voor te doen als iemand wie je niet echt bent. Je kunt niet verwachten dat anderen je accepteren als je jezelf niet accepteert. In deze twaalfdelige videotraining leer je om jezelf te accepteren voor wie je bent, want zelfliefde is cruciaal voor alle successen in het leven!

Inhoud training:

  1. Introductie
  2. De persoonlijke ontwikkeling in de weg staan
  3. Zelfacceptatie is geen smoesje
  4. Jezelf accepteren
  5. Zelfacceptatie is cruciaal
  6. Laat het idee van perfectie los
  7. Erken je gebreken
  8. Stop verontschuldigingen voor je gebreken
  9. Maak gebruik van je eigen gebreken
  10. Ken je grenzen
  11. Leer verder te gaan
  12. Conclusie